Hårda förhandlingar

Anledningen till dagens radiotystnad är att det pågår hårda förhandlingar här. Maken har dömt en av våra garderober till brasved, och det gick jag med på. En stor spricka i dörren är ju helt omöjlig att fixa.

Just nu har vi dock ett dödläge. Över den här stolen (som vi dessutom har två av). Tycker ni att det här eländet verkligen förtjänar en plats på flyttlasset?

KorgstolDen är skrymmande och tar upp mycket plats i flyttlasset, man kan kanske inte kalla den skitful men snygg är den då inte, den kommer från Ikea och kostar 299 kr att köpa en ny. Dessutom är den ohygienisk. Smuts eller någon sorts mögel? Vem bryr sig egentligen, det räcker så bra med att det är äckligt.

Smutsig stolEgentligen är den här förhandlingen bara ett spel för galleriet. Jag låtsas som att jag är resonlig genom att diskutera frågeställningen.

Stolarna ska inte med. Jag har inte spelat mitt trumfäss ännu. Om maken insisterar på att stolen ska med blir mitt villkor att han får han avstå hundra av sina böcker. Han skiljdes från ett par hundra av sina böcker under dramatiska former när vi flyttade hem från London så han kommer inte att klara av att göra sig av med fler. Så det kommer att lösa sig. Men just nu diskuterar vi korgstolens för- och nackdelar.

3 thoughts on “Hårda förhandlingar”

  1. Om de inte ska med i flyttlasset så skulle jag kunna tänka mig köpa stolarna för en liten slant! De skulle kunna få bo i mitt växthus i sommar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *