Hur går det för mig nu då?

Undrar ni väl va? Jo tack. Det senaste paketet jag slog in behövde inga fransiga snören för att dölja skavanker.

Jag sålde NÄSTAN mästerverket som jag har komponerat ihop med en liten kaktus i en ljuslykta. Tanten tyckte att den var jättefin, sa hon i alla fall, men i sista sekunden bangde hon ur och köpte en vas istället. Jaja, hon var säkert den sortens person som tycker att black is the new black. 

Jag har hjälpt en kille så att han ska få ligga ikväll, genom att råda honom att köpa tre röda rosor istället för vita. Han sa inte att det var anledningen till ros-köpet, men det syntes lång väg vad han var ute efter. Så jag förklarade för honom att det är rött som gäller i de här sammanhangen när han frågade mig om råd angående färgvalet.

Jag har vattnat blommorna och sopat golvet. Bra va, Pernilla? Du behöver en ny sop och skyffel förresten.

Jag har skrivit ett blogginlägg om barnkalas. Ni kanske får läsa det senare.

Nu stänger jag om en halvtimme. Ikväll ska jag dricka vin. Vad ska ni göra?

4 thoughts on “Hur går det för mig nu då?”

  1. Hahaha, bad du kunden komma in å berätta hur det gick? 😉 tack för vattningen och sopningen! Får inhandla nya grejjer 😉 du är såååå duktig

    1. Se där, great minds think alike. Du måste ju presentera dig för C i gårdagens inlägg också, så att hon lär sig när du är ironisk/skämtar.

      1. Jag lär mig nog förstå kommentarsfältsreglerna förr eller senare men jag ligger lite efter er proffsbloggare! God helg och gott vin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *