Illojala fans

Den här bloggen har ju en egen sida på Facebook som en del av er vet. Jag vill ju gärna tänka på den här sidan som en fan-page. En sida där folk som dyrkar och beundrar min blogg kan samlas.

Jag är ingen Eric Saade med 107000 fans eller Maria Montazami med 309000 fans. 84 fans har jag. Jag hade 86, men jag har tappat två. Jag är mycket ledsen och förstår inte vad jag har gjort för fel. Har jag bloggat för mycket om matlagning på sistone? Eller för lite om barnkläder? Har jag för lite tävlingar och tips? Ja, ja, skit detsamma, you can’t win them all.

Mina fans är inte så engagerade heller. Nån gång klickar någon på nått foto och ibland lämnar någon en kommentar. Oftast någon som känner mig IRL. Ni andra är blyga. Men det gör inget, jag gillar er ändå trots att det är dåligt med tummar uppåt och delningar och hyllande kommentarer. Ni är ju i alla fall MED, eller hur?!

Men på sistone är det en av mina fans som fortfarande är kvar som har börjat uppföra sig mycket illojalt. Kolla här vad Facebook Insights berättar för mig. Någon håller på och lämnar “negative feedback”. VA?!

Varje gång jag gör ett viktigt informationsinlägg på Fejjan med en uppdatering att det finns nytt viktigt material på bloggen, ja då är det någon som går och gömmer min posting från sin vägg! Typ VARJE gång. Nästan, inlägget om trollsländor föll tydligen personen i smaken för den gömde inte hon/han. Jag misstänker i alla fall att det är en och samma person för detta började den 17 juli. Före det var det aldrig någon som uppförde sig på det här oförskämda sättet. Det känns inte som att ett riktigt fan skulle göra så.

Vad är det för sätt?! Sluta upp med det omedelbart du illojale person.

One thought on “Illojala fans”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *