Glöm inte fototävlingen

Glöm nu för guds skull inte bort att skicka in era bidrag till fototävlingen senast på söndag. Jag väntar tex fortfarande på DITT bidrag MondoCane.

Om ni bor eller befinner er i Piteåtrakterna (detta definieras som inom en 20 mils radie från Piteå) så finns Kidkit i Tistels lokaler i Norrfjärden imorgon fredag och i en av sjöbodarna i Jävre småbåtshamn på söndag 29 juli under Jävredagen.

One thought on “Glöm inte fototävlingen”

  1. Det är ju smickrande att bli omnämnd sådär speciellt, men efter att ha gått igenom alla bilder vi har kan jag bestämt säga att jag inte har någon som jag tycker är bra nog att ha med i någon tävling. Det finns något fel med alla, antingen ser ungen full ut eller så har ett bröst trillat ur tröjan utan att jag märkt något. Men jag skall gå igenom igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *