Ingen röstar på mig!

Alltså ni måste göra en insats… den där tävlingen om boende som jag la in ett bidrag till igår. Ingen röstar på mig!

Alla andra tävlar med fågelbon och tält och hundburar med hundar i och det är tom med en liten svanunge som bor på svanmammans rygg. De är ju värsta fusket att komma dragandes med en dunig fågelunge. Alla tycker ju att svanungar är SÅÅÅ söta. Men vet ni vad? Svanungar växer upp till stora farliga svanar. Har ni sett en aggressiv svan någon gång? De är livsfarliga.

Jag tycker inte om att vara röst-lös så om någon kunde kila över och rösta på min skattkammare skulle jag bli så tacksam. Klicka HÄR och sen lämnar ni en kommentar och röstar på MIG. Nummer 13 alltså (hon har tilldelat mig otursnumret dessutom!) är det ni ska rösta på.

Jag upprepar, det är MIG ni ska rösta på, INTE på dunungen. Om ni nu måste rösta på dunungen, så lägg i alla fall en röst på mig också.

11 thoughts on “Ingen röstar på mig!”

 1. Nu har jag röstat på bidrag nr 2, nej skämtar bara naturligtvis röstade jag på nr 13, klart bäst, så ser det ut hos mig också!

 2. Haha! Röstfiske funderar jag också på – mina snälla läsare har inte alls varit så snälla…

  Sorry att du fick nummer 13. Funderade ett tag på att hoppa över det, men sen tänkte jag att vissa faktiskt har det som turnummer. Jag, till exempel 🙂

  Lycka till – ditt fiske har i alla fall gett lite napp 🙂

 3. Jag försökte stoppa Guns bidrag genom att anklaga henne för fusk, men det gick inte Ama med på! Jag tycker inte det är rätvist när personer som vet hur man hanterar en kamera ställer upp i fototävlingar…

 4. Jag har röstat på dej,men måste erkänna att du inte fick min röst för första plats. Efter att ha läst din klagovisa här ovanför, ska jag gå tillbaka och ge dej en etta.
  Det där med svanar och slott går inte över hos mej heller.

  1. Det gör inget, jag är inte så brydd om första plats. Jag är bara glad över en röst här eller där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *