Jag är inget rivjärn

Ibland när maken eller min morsa ska vara roliga så säger de “kan inte du riva ost? du behöver väl inget rivjärn för du är ju ett själv” också tittar de på varandra och garvar och tycker att “skämtet” är jättekul.

Om de gav sig på stand up skulle de bli pepprade med ölflaskor. Jag skulle kunna berätta en historia om Bellman och en norsk och en svensk som skulle vara mer orginell än deras roliga skämt.

Dessutom är jag inget rivjärn. Jag har minsann inga naglar som växer ur hårsäckarna som den här stackars kvinnan.

Notera också att bilderna i artikeln inte är copyrighted till kvinnan själv. Det sitter en liten symbol i nedre vänstra hörnet som säger att fotot är copyright Facebook. Det tycker jag är intressant. Därför lånar jag en bild för att kolla om det är Facebook, Daily Mail eller fotografen, som sitter framför en webkamera, som kommer att stämma mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *