Det var inte så jag menade

Idag har vi varit tillbaka till Nolia, utan barnvagn eller barn. Det var uppenbarligen en del av besökarna som hade läst mitt förra blogginlägg. Om att man ska använda barnvagnen som vapen. Det är ju jättekul att det finns läsare som tar tills sig av mina råd och följer dem. Jag är jätteglad att upptäcka att jag når ut med mitt budskap.

Men det måste ha blivit något missförstånd. Några av er måste ha missförstått vad jag menade. Jag var kanske otydlig. När jag sa att man ska köra över folk med barnvagnen då menade jag folk som är i vägen. JAG är inte i vägen. MIG ska ni inte köra på med barnvagnen.

I alla fall gick jag tillbaka för att få veta mer om den magiska borsten. Länge stod jag och tittade på och lyssnade till demonstrationen. Precis som jag misstänkte så var det här en kvast som borstade själv. Det sa han, försäljaren som berättade om borstens förträfflighet. Men det var så mycket folk så jag fick inte tillfälle att fråga varför man var tvungen att springa omkring och hålla i skaftet om borsten borstade själv. Utan klarhet i den frågeställningen så avstod jag från köp.

Vi tittade på en del leksaker också. Om ni vill försäkra er om att era barn har riktigt orimliga krav på födelsedagspresenterna när de fyller arton kan ni ju köpa en sån här leksak till dem för 20 tusen när de är i 3-4 årsåldern.

För regeln är ju den att presenterna ska vara finare och dyrare än förra året varje år. Så om man börjar med denna då duger det väl bara med en sportbil eller en lägenhet när de fyller arton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *