Jag blev utkastad från Glamoursällskapet!

Så här var det alltså. Jag ville inte röja mitt cover igår när jag berättade om den roliga kommentaren på bloggen, men det var egentligen ännu roligare än vad jag berättade om.

I torsdags började jag få väldigt mycket trafik till inlägget om Svenska Glamoursällskapet. Så mycket att jag tänkte att någon måste ha lagt en länk. Så jag gick dit för att kolla vad de hade för beröm att säga om min blogg och upptäckte att gruppen nu var stängd. Det var den inte för dryga året sedan när jag skrev det ursprungliga blogginlägget.

Så jag bad om att få bli medlem och det fick jag. Jag lyckades alltså infiltrera Glamoursällskapet och de upptäckte uppenbarligen inte att jag var bloggens författare.

Mycket riktigt så låg där en länk till min blogg med inledningen “Skandal, vår grupp blir doggad i blogg!!!”.Fattar ni hur lycklig jag blev?! Ett blogginlägg som jag skrev för över ett år sedan hade en helt egen “tråd”.

Känslorna var upprörda. Ett axplock av mina favoriter;

– Någon kallade mig en fjant. Jag kände mig lika stolt som när Rolf kallade mig för ärthjärna.

– Någon undrade om inte blogginlägget kunde klassas som förtal. Jag tror inte att personen ifråga hade någon juristutbildning om man säger så…

– En gruppmedlem berättade för de andra att hon lämnat en kommentar här på bloggen och informerat mig om att de faktiskt inte heter Svenska Glamoursällskapet utan enbart Glamoursällskapet. Jag fattar hur kränkta de måste känna sig över det här, detta är givetvis en grov förolämpning. Men för drygt ett år sedan när blogginlägget skrevs hette gruppen Svenska Glamoursällskapet. Jag gör minsann min research och en sådan detalj skulle jag inte missa på, så de har bytt namn sedan inlägget skrev.

– En annan person berättade att bloggare har reklam på sina bloggar och tjänar pengar utifrån besöksantal. Så hon informerade om att utifall de struntade i inlägget så skulle jag inte tjäna några pengar på dem. Hon hade uppenbarligen missat att det inte finns en enda annons på den här bloggen och att man därmed kan dra slutsatsen att jag inte tjänar något på det kvalitetsmaterial jag publicerar här. Vilket är synd eftersom jag fick flera hundra besökare från deras FB-grupp. Jag borde verkligen överväga att bli mer lättköpt.

– Samma person kallade mig för ett “S.k. Internet troll” [sic]. Jag tror inte att det är någon risk att Robert Aschberg dyker upp med Trolljägarna för att leta efter anonyma troll på mitt trappsteg. Det skulle inte bli mycket till story. Aschberg: “Har du kallat Glamoursällskapet för Svenska Glamoursällskapet på internet?” Jag: “Det kan nog stämma”. Aschberg: “Trolleri, Trollera så får man inte göra! Skäms på dig!” Jag: “Okej! Har ni bråttom eller får jag bjuda på kaffe?”

– Sen kom grejen som made my day. Personen som lämnade kommentaren jag länkade till i förra inlägget skrev “Jag funderar på att anmäla hennes blogg till WordPress så att den förhoppningsvis blir spärrad. För hon har skrivit att min kommentar var rolig men vänta bara… Mig leker man inte med…”. Alla som vet någonting om bloggar ser ju av adressen att den här bloggen inte ligger på bloggportalen WordPress. Jag använder verktyget WordPress, men ligger på egen domän. Så om man ska anmäla mig till någon måste man anmäla mig till mig och be mig spärra mig. Å vad jag hoppades att hon skulle emaila WordPress! Inte ens en bloggportal skulle spärra bloggen över det inlägget, om jag låg på en bloggportal och någon klagade skulle de förmodligen lägga inlägget på förstasidan som en highlight.

Det blev dock ingen anmälan. Det där “mig leker man inte med…” var uppenbarligen ett tomt hot. Lite senare kom hon tillbaka i gruppen och berättade att WordPress inte hade någon anmälar-funktion så hon hade bestämt sig för att lämna ärendet.

Sen bytte hon helt plötsligt bara ämne och började prata om att rasta hundar och berättade att hon fått hundskit under skorna när hon var ute med hunden. Å jag bara “HALLÅ DÄR, ni pratade faktiskt om MIG – ni kan inte bara byta ämne till hundskit i MIN tråd!!!”. Det var vad jag tänkte alltså – jag ville ju inte röja att jag var med i gruppen så jag skrev inte det.

Sen var jag tvungen att jobba i några timmar. När jag kom tillbaka hade Glamourgrupps-detektiverna kommit mig på spåret och upptäckt att den person som blev medlem i gruppen igår morse var samma person som bloggens författare. De hade sparkat ut mig ur gruppen! Jag kände mig helt kränkt!

Vad jag önskar att jag kunde få läsa vad de skrev när de upptäckte att jag hade infiltrerat gruppen och suttit och läst allt de skrev… Det kan dock inte bli värre än det där med hundbajset. Hur kunde de gå OT och börja prata om hur jobbigt det är med hundbajs under skorna i MIN tråd!? Min första tråd ever alltså och de börjar prata hundbajs… På Flashback skulle sånt här aldrig tillåtas, en moderator skulle ha gått in och styrt upp situationen och lett tillbaka samtalet till att kalla mig för tönt och fjant!

7 thoughts on “Jag blev utkastad från Glamoursällskapet!”

 1. Nej så synd att vi inte får veta fortsättningen nu i glamorsällskapsgruppen.. attans!! Måste erkänna att man blir GRYMT nyfiken vad de sa när de upptäckte och kastade ut dig! 😀

  1. aj vilken tabbe, måste ju korrigera mitt inlägg så de inte behöver anmäla mig för förtal eller nåt annat… Glamoursällskapet ska det naturligtvis vara!

 2. haha… jag skojade faktiskt om just fingerfärg som present senast förra helgen.
  Vi var nere på Gekås och shoppade. Där hade dom ett “storpack” med fingerfärg för inte ens en tjuga.
  Jag pekade på dem och frågade mamma om hon tyckte att jag skulle köpa på mig ett litet lager och ha som kalaspresent…
  Dock misstänker jag att det kanske inte hade blivit så poppis hos alla 😉

 3. Herregud! Man muckar inte med osvenska glamoursällskapet sådär… Haha! Vilka aggro brudar(?) där är… Suck.

 4. Hahaha, jisses! Jag jobbar natt och framåt småtimmarna brukar de alltid köra igång Glamour, och vi har en på jobbet som verkligen AVSKYR det och praktiskt taget är allergisk och vrålar att vi ska byta kanal varje gång det startar. Sen är det nog ingen av som blir så ledsna av det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *