Svenska Glamoursällskapet

Trodde ni att alla de som sitter på Familjelivs forum och diskuterar fånigheter var de människor med mest behov av ett eget liv ute i verkligheten i hela Sverige?

Så är det inte. Det finns 319 personer i det här landet som är ännu värre. De är med i en FB-grupp som heter Svenska Glamoursällskapet.

Glamour som i tv-serien ni vet, The Bold and the Beautiful. Inte nog med att de här människorna tittar på Glamour. När avsnittet är slut går de in på den här sidan och berättar saker som att de tyckte att avsnittet var rörande och att tårarna strömmade över de vackra talen under ett bröllop. Eller så diskuterar de vilken av de manliga karaktärerna som är är den största “hunken” och vilka bra eller dåliga egenskaper rollfiguren har. Notera att de diskuterar karaktären i TV-serien, som att de vore verkliga, inte skådespelarna.

Om någon somnar mitt i avsnittet går de in på FB-sidan och frågar sina gelikar vad som hände i kvällens avsnitt. Trots att det här är en TV-serie som man kan missa ett helt år av och när man kommer tillbaka har inget hänt.

Ni kanske tror att ni aldrig har sett den här TV-serien, men den har gått på TV sedan 1990, så någon gång har ni säkert råkat titta några minuter när ni har legat hemma sjuka och bläddrat igenom TV-kanalerna.

Det är alltså den där TV-serien där huvudpersonerna relativt ofta står i tio minuter och pratar högt med ett fotografi, eller en ytterdörr innan de ringer på, eller med sig själv i spegeln. Mamma brukar ha på Glamour på TVn så jag utsätts för det här programmet då och då och jag har bestämt fått intrycket av att de kan stå kvar utanför ytterdörren och prata i flera dagar/avsnitt. Det är också med en blond kvinna i serien som heter Brooke vars huvudsakliga sysselsättning är att gifta sig med olika män från tre olika generationer i samma familj. Ni vet vilken serie jag menar va? Ni behöver inte skämmas för att erkänna det, jag lovar att inte berätta för någon att ni har sett ett avsnitt av den här skiten.

Man borde kanske starta någon sorts insamling till de här 319 medlemmarna i Svenska Glamoursällskapet så att de får lite kontakt med verkligheten. Om massor med människor donerar en krona var kanske man kan få ihop tillräckligt för att varje person ska kunna få en gratis bussbiljett. Så kan de hoppa på en buss och åka en runda med lokaltrafiken.

glamour

8 thoughts on “Svenska Glamoursällskapet”

  1. Undrar vilka skådespelare som ff är kvar? Jag tyckte att det var rätt bra så där i mitten/slutet av 80-talet…

  2. Minns att jag såg det under en ändlöst lång sommar när jag jobbade på psyket….tvivlar starkt på att de intagna tjejerna blev ett dugg bättre av den där serien 🙁

    1. Glamour skulle ju mycket väl kunna bli droppen som får bägaren att rinna över om man är lite skör.

  3. Från en medlem i denna grupp du skriver om.. Jo, jag har ett liv utan för facebook också. Men eftersom det finns en sida där man kan diskutera en såpa. Vad är annars ett sällskap till för? Dessutom är det personliga på hopp du håller på med för gruppens medlemmar. Alla har inte samma intressen så om du tycker serien är ren dynga låt bli att titta på den för all del byt kanal.

  4. hmm, nu heter vi inte Svenska Glamoursällskapet utan bara Glamoursällskapet och vi har en sluten grupp så det är ju lite dumt av dig om du vet vad vi skriver om att gå ut med det. I och för sig är det inga hemligheter att tycka om något men jag tycker du är lite “liten” i din uppfattning. Väx upp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *