Ritbord

Idag har gullefjunet varit i stan med mormor och morfar. Tydligen var det så att morfar hade något ärende på Barnens Hus och frågade om gullefjunet ville följa. När jag lastade in henne i bilen sa jag till henne att påminna mormor och morfar om att det räcker med en leksak. Jag hade dock inga större förhoppningar om att någon i sällskapet skulle komma ihåg hur man gör när man räknar till ett under utflykten.

De kom hem med ett ritbord, som har en pappersrulle med Mimmi-figurer som man river av när man målat bilden klar och sedan drar man fram mer papper. Någonting säger mig att den där pappersrullen inte kommer att räcka länge eftersom det inte tog flickebarnet många minuter att lista ut hur man gör för att dra efter mer papper.

RitbordDet följde även med sex tuschpennor. Fyra timmar senare har vi bara tre fungerande pennor kvar. Jag antar att man inte kan begära alltför mycket av någonting som bara kostar 99 kr.

Tuschpennor Mimmi

 

2 thoughts on “Ritbord”

  1. Hej, är du säker på att ritbordet är köpt på Barnens hus? Jag ringde till butiken i Malmö men de kände inte ens till att det finns 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *