Jag fattar fan ingenting?!

Kan nån hjälpa mig här. Den här tunikan är tydligen ful.

Blus med katter på

Allting ska vara rosa och ha katter eller hästar på. Och den här toppen är typ rosa. Lite rödaktig, men man kan kalla det rosa. Den har katter på.

Tydligen är den ful. Jag fattar inte varför? Jag tycker att den är jättefin. Skitsnygg med ett par jeansfärgade leggings. Hon såg bedårande ut när hon hade det på sig. Mycket mer edgy än en jävla Katten Jansson tshirt som alla ungar vill ha. Men nej. Hon börjat totalstrejka den här tröjan.

Jag tror att det är någon missunnsam unge på dagis som tyckte att katt-tröjan var så fin att de blev avundsjuk för att de inte hade en så här fashion-edgy katt-tröja så att de sa att den var ful.

Jag ger inte upp. Jag vill uppfostra mitt barn till att vara en fashion-leader som bär artistiska katter, inte en fashion-follower som bär Katten Jansson. Saker är inte fula bara för att någon annan unge säger att de är det.

Litegrann som jag själv. Jag ser mig själv som en banbrytare inom mode. När maken säger “när köpte du de där byxorna, är det inte dax att kasta dem snart?” om mina en månader gamla cargo-jeans känner jag att jag har hittat rätt. Byxor som får “knän” bara av att man går kan aldrig vara fel.

Hur skulle världen se ut om jag slutade ha på mig saker som jag gillar bara för att någon med dålig smak eller som är avundsjuk över min goda smak säger att det jag väljer att ha på mig är fult?!

Cargojeans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *