Jag heter Se på mig!

Projekt Instaweather har börjat ta form. Jag har tagit reda på vad jag heter på Instagram. Sen kom jag på att jag skulle ha ett helt nytt Instagramkonto till det här projektet så då skapade jag det. Sen frågade jag mina bästisar på Facebook var man hittar den där väder-appen.

Jag väntade i två minuter och ingen svarade. De satt säkert där och hoppades att jag inte skulle hitta den. Så lätt kommer de inte undan. Då konsulterade jag google och fick reda på att det inte är någon Instagram-app, det är en helt vanlig telefon-app och man behöver inte ens ha Instagram för att Instagram-vädra sin omgivning. Men nu har jag ändå två Instagram-konton.

Så nu har jag appen och alla mina Facebook-vänner har fått en bild av mina fötter och information om var jag befinner mig och hur varmt det är. Så nu tror alla att det är 31 grader på vår balkong. Men det är det faktiskt inte, det är bara 27 grader. Men på Facebook ska ju allting vara lite bättre än vad det är i verkligheten. Så appen la till 4 grader.

I alla fall. Ni som inte är mina Facebook-bästisar IRL kan också få vara med på Instaweather-projektet. På Instagram. Jag heter sepamig. Kan ni fatta att det användarnamnet var ledigt…?!

Om ni följer mig där kan ni just nu se mina tre Instagram-foton. Först tog jag en bild på mina fötter och blomman som hänger på balkongen. Ni vet. När man njuter och har det riktigt fantastiskt så visar man världen det genom att ta ett foto på sina fötter. Sen när jag hade publicerat det så tänkte jag att jag nog skulle verka lite lyckligare om mer av mina ben syntes på bilden. Så jag tog en bild till. Där man ser både mina fötter och mina ben. Till sist så la jag ut den ena bilden en gång till med information om vädret.

Så om det här låter som något ni inte vill missa kan ni ju följa mig på Instagram. Jag har inte riktigt bestämt mig för om Projekt Instaweather ska hända imorgon, eller om jag väntar några dagar. Jag ska nämligen vara ledig från jobbet en dag nästa vecka. Det är kanske bättre att vänta tills dess för då kanske jag går till någon lekpark, och det kan ju vara intressant för folk att få veta vad det är för väder i lekparken.

Väderfoto

5 thoughts on “Jag heter Se på mig!”

  1. Givetvis lägger jag till dig direkt! Jag är blondinen i en färgstark tröja som heter diana och ett mitt-i-maten-efternamn.
    Om det nu är så att du har en massa fans som lägger till dig vid halv tio en lördagskväll…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *