Jag hatar den där Intagram-väder-appen

Ni vet vilken jag menar va? Den där jävla väder-appen som ALLA ta mi fan envisas med att lusa ner Facebook med.

När det är dåligt väder där jag är så är det ALLTID bra väder någon annanstans. Kan jag få vara lyckligt ovetande om det då kanske? Nej då ska minst tjugo FB-vänner nödvändigtvis lägga ut ett foto på sitt jävla finfina 25-30 gradiga väder där DE är. Där jag inte är.

Och när det är fint väder där jag är. Ja då jobbar jag. Och då kommer ett tjugotal mina FB-kompisar som är i samma stad som mig och visar upp hur fint väder det är just där jag befinner mig. Med enda skillnaden att jag sitter inomhus och ruttnar och tittar ut genom fönstret på det fina vädret medans de springer omkring och fotograferar oväsentligheter enbart i syfte att upplysa mig om att jag befinner mig på fel plats.

Jag planerar en hämnd. Vänta bara till en dag när jag är ledig från jobbet. Då ska jag få mina FB-vänner att hata den där appen lika mycket som jag.

Är det någon som vet vart man hittar fanskapet? Appen alltså. Det fina vädret har jag gett upp hoppet om. Det är alltid någonstans där jag inte är.

IntaweatherApp

2 thoughts on “Jag hatar den där Intagram-väder-appen”

 1. Haha, jag älskar dig!
  Jag retar också mig på dem…
  Har faktiskt gått och skaffat mig instagram nyligen (har hela tre bilder).
  Jag skulle vilja följa dig där! Vad heter du?
  (vill du inte säga det högt så skicka ett mail)

  1. Jag har ett litet problem där i att jag försökte logga in på mitt över ett år gamla Instagram-konto och jag kommer tydligen inte ihåg själv vad jag heter. Men jag ska lösa det. I’m on a mission här liksom. Jag hör av mig när jag är redo. Det är det här med att jobba i åtta timmar på en dag inte är kompatibelt med den hämnd jag planerar. Chefen skulle kunna protestera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *