Jag måste skynda mig isäng

Ikväll hade jag tänkt att jag skulle skriva ett väldigt intressant blogginlägg. Det blev inte av. Jag har gott om tid, jag är ju ensam hemma (asså gullefjunet är ju också hemma men hon sov ju) tänkte jag och sköt på att skriva det superintressanta inlägget. Ja, jag hade också lite svårt att komma på vilket intressant ämne jag skulle skriva om.

Nu blir det inget intressant inlägg. För maken ringde för en stund sedan och sa att han var på väg hem. Han hade haft en bra kväll sa han också  lovade han att berätta mer om kvällen när han kom hem.

Han lät inte nykter. Så nu måste jag kasta mig isäng innan han kommer hem. Det finns ju inget värre än när man själv varit hemma hela kvällen och är nykter som en frikyrkopastor och någon kommer hem och osammanhängande ska berätta om sin braiga kväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *