Jäst till varje pris

Jag har kommit på att jag ska baka ikväll. Jag har ingen jäst. Alltså måste jag till en butik. Mina gröna velourbyxor är i tvätten, så jag har på mig mina lila. Men det är kyligt ute. Så jag behöver även en jacka. Min gröna velor-jacka är inte i tvätten. Mest för att den har legat på golvet i sovrummet för att jag inte har orkat bära den till tvättkorgen.

Maken hade skilsmässa i ansiktsuttrycket när han såg vilken jacka jag tog på mig. Jag vet när han ljuger. En gång när jag provade en kjol i en butik frågade jag honom “ser min röv stor ut i den här kjolen” och då svarade han “Ja, den var inte så smickrande”. Ikväll när jag visade hur jag har tänkt gå till affären frågade jag hur han tyckte att det passade ihop och då sa han “åh, vad snyggt”. En av de där två replikerna var en illa dold lögn.

Till och med jag kan kanske tillstå att den här velor-combon inte är ideal.

Velor-combo

Men behöver man jäst så behöver man ju jäst.

One thought on “Jäst till varje pris”

  1. Äh, det där var väl inget, jag har sett värre i affären på kvällarna, man måste ha förståelse för dubbelarbetande mammor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *