Jag praktiserar som butiksassistent

Idag är jag på Tistel och lär mig hur man gör när man sköter en blom- och inredningsbutik. Pernilla är borta så jag ska hjälpa henne och sköta butiken själv imorgon förmiddag och hela dagen på fredag.

Ni som bor lokalt kan väl komma hit och hälsa på. Jag hade tänkt ordna en liten tebjudning på kassadisken vid 16-tiden. Då kan ni ju komma och vara med. Ni skulle ju kunna be mig knyta en bukett så får vi se hur det går.

Ni som bor i Stockholm och sådär kan ju kolla flygbiljetter och komma upp till på fredag då jag är här hela dagen. Jag tänkte att jag skulle köra lite inredningsskola här då. Typ visa lite grejer och dela med mig av mina bästa inredningstips. Demonstration och så, som de gör på Noliamässan.

3 thoughts on “Jag praktiserar som butiksassistent”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *