Jag rasar mot Gunilla Persson

Gunilla Persson rasar mot producenten av dotterns musikvideo eftersom han hade lagt upp den på You Tube. Den var olistad och gick därför inte att söka efter, man var tvungen att ha en länk för att hitta den. Den länken luskade jag naturligtvis fram på nätet och hittade videon på You Tube.

Man kan göra inställningar på You Tube så att videon inte kan bäddas in och delas på andra websidor. Den här videon gick dock att bädda in, så jag gjorde glatt det för att mina fina bloggläsare också skulle få se videon. Eftersom det var tydligt att videon var upplagd av producenten förutsatte man att förhoppningen var att videon skulle ses av så många som möjligt.

Nu är dock Gunilla arg på producenten och påstår att han lagt upp videon utan tillåtelse. Dessutom antyder hon på sin FB-sida att det inte var den slutgiltiga versionen. Det var i alla fall samma version som visades upp i Svenska Hollywoodfruar.

Gunilla påstår att det är ekonomisk brottslighet eftersom Erika hon nu gått miste om försäljning på iTunes. I verkligheten, på den planet som vi andra bor på, har hon inte gått miste om några pengar eftersom de som tittade på videon på You Tube med största sannolikhet inte hade för avsikt att köpa låten.

Gunilla, som troligtvis tittade på omslaget mer än innehållet när hon köpte sin juridikhandbok, har polisanmält producenten och tvingat honom ta bort videon från You Tube. Därför rasar jag nu mot Gunilla.

Hon förstör läsar/tittarupplevelsen för folk som kommer till min blogg från google där de har sökt efter Gunilla Perssons musikvideo. Hur tror hon att det känns för dem när de kommer hit och klickar på play också kommer det upp en text som säger “this video is no longer availiable”?

För er som blir besvikna över att videon är borta kan jag i alla fall berätta att Margaretas sammanfattning – att videon var som en hemmavideo som en förälder gjort med sitt barn och klippt in lite musik – stämde ganska bra. Lyteskomiken ligger inte i Erikas insats, som står sig bra i konkurrensen bland hemmavideos av sjungande nioåringar.

Lyteskomiken ligger naturligtvis i att Gunilla blir upprörd över att någon kritiserar en nioåring, när det är hon som mamma som utsätter flickan för detta, och i att hon tror att videon skall bli en värld-stjärnas genombrott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *