Jag tror att jag ska hälsa på Henny

Jaha, man ska alltså fråga er seriösa saker för att ni ska svara? Jag tror aldrig att jag har fått så många kommentarer som på förra inlägget när jag bad om boktips. Förutom när jag har lottat ut gratis saker förstås. Det finns inget som får folk så talföra som när det vankas något gratis.

I vanliga fall när jag frågar nått brukar det bara vara Diana och typ någon enstaka annan som orkar svara.

Men det är kul med kommentarer så tack för alla boktips. Era finisar som vissa bloggare kallar sina läsare. Men ni som läser min blogg är ju inga töntar så jag skojar bara, jag ska inte börja kalla er “finisar”. Jag ska dock utforska era boktips, fick flera intressanta uppslag.

Henny ni vet, hon som är mamma och pappas granne som jag hittade en bok av förra sommaren, skrev att jag kunde komma och få en bok av henne. Jag har redan läst hennes bok, men det var ju snällt ändå.

Men så kom jag just på att jag kan ju ändå gå och våldsgästa henne när jag är i Jävre. Prinsessan besöker bloggläsare kan vi kalla det.

Vad tror ni om det? Ska vi göra så att jag frågar om jag får hälsa på Henny? Eller så knackar jag bara på. Hon är säkert så artig att hon inte vet vad hon ska säga när jag står där på trappsteget så att hon släpper in mig. Sen skriver jag ett hemma-hos-inlägg och om det blir en succé så kan jag åka på turné och hälsa på bloggläsare så att jag har något att skriva om när jag har bloggtorka.

4 thoughts on “Jag tror att jag ska hälsa på Henny”

  1. Jag gillar besök, men inte oanmälda… Ring Henny innan och boka date med henne! Det är hur roligt som helst att träffa nya vänner via bloggen. Kan du dessutom sno några böcker från henne så är det ju ett stort plus.

    Styrkekramar! (jag avskyr det ordet lika mycket som du ogillar finisar)

  2. Alla de många kommentarerna måste bero på att du har såna kloka, visa läsare som verkligen väljer noga vad de ska läsa för litterära mästerverk (läs: din blogg) och därför är extra engagerade i just läsning. (för när jag själv försöker slänga ut nån fråga bland vänner och bekanta om boktips eller prata kring någon bok brukar det vara ganska tyst!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *