Jag vill inte ha någon tandborste, jag vill ha en mixer

För någon månad sedan ville maken ha en ny elektrisk tandborste för han tyckte att den han hade var så dålig. Då började han tjata på mig att vi borde köpa var sin elektriska tandborste. Ungefär som att han tyckte att det egentligen var onödigt med en tandborste och försökte rättfärdiga inköpet genom att pracka på mig också en tandborste.

Men jag vill ju inte ha någon elektrisk tandborste. Jag är nöjd med min handjagare. Förutom att tandkrämen jag har är lite kletig och det det är dåligt tryck i kranen så det tar evigheter att skölja rent tandborsten eller så blir det kvar tandkräm i botten på tandborsten. Just den biten är jag inte så nöjd med. Men det är ju inte tandborstens fel.

Så jag sa åt maken att sluta tjata och bara gå och köpa en tandborste och sluta att blanda in mig i tandborstinköpet.

Jag är väl inte dum heller. Jag vill ha en mixer som kan krossa is. Det är också onödigt, men om maken har köpt en onödig tandborste så måste ju jag få köpa en onödig mixer. Att en mixer tar upp plats i köket är inget motargument för en elektrisk tandborste tar upp plats i badrummet.

2 thoughts on “Jag vill inte ha någon tandborste, jag vill ha en mixer”

  1. Haha – så gör jag också! Maken är iväg på MC-mässa : Nej älskling, åk du det är inga problem (gissa om jag har tillgodo 😉 )

    Du skriver mycket bra – roligt men ändå intressant. Kanonbra blogg!

    1. Tack, tack. MC-mässa? Där har de väl bara dyra grejer? Du måste få kompensationsköpa jättefina saker ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *