Kafferast

Jag har kommit på att nu när jag befinner mig på en sådan här riktig arbetsplats så borde jag ju ta en kafferast. Alla har kafferast här i Sverige. Kafferast är lika svenskt som midsommar.

Problemet är bara att jag inte vet hur kaffebryggaren fungerar. Jag har studerat den och jag tror att jag har räknat ut vart man ska hälla vattnet. Men doseringen av kaffe, hur gör man den med en kaffebryggare? Jag har aldrig haft någon kaffebryggare, för jag har fått för mig att de bara är lämpade för när man vill koka svagt kaffe. Så jag har ingen som helst aning om hur många mått man måste hälla dit för att få en skaplig kopp kaffe.

Vet ni vad som är värst av allt? Jag har inte med mig någon kamerasladd, så jag kan inte ta något foto av kaffebryggaren och visa för er hur den ser ut. Kameran har jag i och för sig med mig så jag skulle kunna ta ett foto och visa för er när jag kommer hem. Men det känns litegrann som att ‘the moment is over’ då.

One thought on “Kafferast”

  1. Jag dricker inte kaffe själv så jag har ett jälka sjå med att koka kaffe på jobb. Men vill man ha det starkt så ta ett kaffemått per (stor) kopp kaffe. Tror jag i alla fall…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *