Kungligt bröllop

I går läste jag i Piteåtidningen att Jenny Markström och Jesper Sandlund hade gift sig. Jag känner inte dem. Den 9 februari gifte de sig i Nederluleå kyrka. Kul för dem tänkte jag. Hon hade en fin bröllopsklänning. De pussades på fotot i tidningen. Hoppas att de hade en bra dag och lever lyckliga i alla sina dagar tänkte jag när jag såg annonsen.

Dessutom fick man veta att Victoria Svärdh var vigselförättare. Hon lät sympatisk tyckte jag. När jag hade läst klart bröllopsannonsen tyckte jag att jag hade fått veta alldeles lagom mycket om Jenny och Jespers bröllop. Jag kände mig nöjd. Jag undrade inte vart de skulle åka på bröllopsresa, var de ska bo, vad de ska jobba med i framtiden eller var deras barn hamnar i familjens arvsordning.

Ett bröllop som det överrapporteras om alldeles för mycket är Madeline och Chris bröllop. Om man ska behöva veta alla dessa saker om folk bara för att de gifter sig så är jag då minst lika intresserad av vart Jenny och Jesper åkte på bröllopsresa. Om någon som känner någon av dem läser det här kan ni väl be dem lämna en kommentar här och berätta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *