Saved by the bell

Så här är det. Fiskveckorna är inställda. Jag hade faktiskt inte tänkt ge upp. Jag hade tänkt äta 14 fiskrätter på 28 dagar. Men sen dök det här med att hålla på och jobba upp. Det är fullständigt orimligt att förvänta sig att någon som jobbar heltid, är hemlös i den staden som man jobbar i och veckopendlar till en stad 90 mil bort ska äta fisk var och varannan dag.

Eller hur? Det måste ni väl hålla med om att det inte är något misslyckade att ge upp i fiskutmaningen under de omständigheterna? Ge mig gärna lite stöd nu så att jag slipper känna mig som en quitter.

Men igår åt jag rökt lax på rostat bröd till förrätt. Och i fredags hade jag Kalles på frukostmackan. Så det är ju inte så att jag inte äter någon fisk alls. Jag har bara plockat bort ett stressmoment i att känna mig tvingad att äta fisk till middag när det känns som ett helt projekt att äta middag över huvud taget när man inte bor hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *