Lagom kallt i vattnet

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta idag. Livet är liksom lite för bra just nu för att jag ska ha något att blogga om. Läget ska helst vara lite miserabelt för att blogginspirationen ska infinna sig.

Det är ju inte speciellt kul att sitta och skriva om hur fantasiskt vi har det. Å helt värdelöst för er att sitta och läsa om att det är 25 grader i vattnet. Eller att vi har kor som står och dricker vatten tjugo meter från vår förtöjningsplats. Fattar ni lyckan med att sitta och titta på kor när man äter middag?

Jag har ett foto på badtermometern men mobilen vägrar ladda upp det. Det är väl lika bra för ni kommer ju ändå bara att tro att jag har låtit termometern ligga i solen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *