Måste personalen starta trådar om mig på Familjeliv?

Kolla här (Familjelivstråd som heter “Några föräldrar på förskolan där jag jobbar lämnar inte rätt kläder”). Det här måste ju vara någon av personalen på gullefjunets dagis som har startat en tråd om mig på Familjeliv. Bara för att jag inte har koll på när det är dax att börja med galonisar eller för att jag skickar barnet till dagis utan sockar.

Jag tycker faktiskt att de bara kunde ha sagt något när jag hämtar eller lämnar. Jag är inte den som tar illa upp. Jag vill ju bara att mitt barn ska vara rätt klädd, och att andra föräldrar ska ge sitt godkännande till hur jag sköter mitt föräldraskap. Det här med att starta en tråd om mig på Familjeliv tycker inte jag känns schyst.

Tråden har lästs över 10000 gånger och det finns över 100 inlägg där en massa mammor debatterar vilken typ av ytterkläderna barn behöver. Nu känner jag mig bara förvirrad – behöver ungarna överdragsbyxor eller inte? Va? Folk är inte eniga. Hur ska då en stackars mamma som jag veta hur jag ska klä MITT barn, om en mamma tycker si och en annan mamma tycker så. Va?

Vet regeringen om hur det ser ut på landets förskolor? Finns det ingen regelbok för sånt här? Jag säger då bara det – hur ska Sveriges mammor veta hur de ska klä sina barn om folk får springa omkring och ha olika åsikter och klä sina barn hur de vill. Jag tycker att det här är helt åt skogen alltså. Fasansfullt.

Medan ni kilar in på Familjeliv och försöker få någon rätsida på hur ni ska klä era barn ska jag ringa till dagis och fråga vilka kläder de vill att jag tar med på måndag.

2 thoughts on “Måste personalen starta trådar om mig på Familjeliv?”

    1. Ha,ha, orkade bara läsa en sida men love it när en av kommentarerna efter en lång utläggning avslutas med “Och sluta röka” till kärringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *