Min pensel är som en Gucci-väska

Jag hade ju en billig pensel sedan förut. Igår köpte jag en dyr pensel. Ikväll har jag testat den nya penseln.

Var den värd pengarna?

Jag tycker det. Den gör ett identiskt jobb med den billiga penseln. Men vetskapen om att den är fyra gånger så dyr som den billiga penseln gör att jag är lite lyckligare när jag målar. Jag känner mig också lite mer framgångsrik i mitt måleri.

Ungefär som med märkesväskor. Enda skillnaden mot en vanlig väska är prislappen.

Därför är det viktigt att se till att folk vet om att man har en dyr pensel. Så att man kan åtnjuta den respekt som man förtjänar för att man har en dyr pensel.

Det är ju mycket svårare att visa upp att man har en dyr pensel än att man har en dyr väska. En väska kan man ju ta med på stan och visa upp. Se till att hålla den på ett sådant sätt att märket syns. Om det inte är en grällig Louis Vuitton väska förstås. Då måste man se till att den syns samtidigt som det verkar som att man försöker gömma den istället. Annars kan folk tro att man köpt en kopia på Kanarieöarna.

En pensel kan man ju inte ta med och bära omkring och försöka visa upp på stan. Om man inte är konstnär förstås och släpar med sig staffli, akvarellfärger och canvasduk också. Fast jag är ju ingen konstnär, jag målar ju bara burkar.

Tur att jag har en blogg så att jag kan visa upp min pensel här. Dyr och gjord av ekorrhår.

Fattigmanspensel till vänster och lyxpensel till höger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *