Mini-SATS

Min nya arbetsgivare har ett företagsavtal med SATS så att man får rabatt och man får dessutom friskvårdsbidrag så jag har funderat litegrann på om jag ska göra ett nytt försök med det här att få varje besök på gymmet att få en snittkostnad under 100 kr.

Jag tog med gullefjunet till vårt närmaste SATS för de har nämligen ett Mini-SATS. Grannbarnen brukar få följa med sin pappa dit och gullefjunet var väldigt entusiastisk idag när jag föreslog att vi skulle åka och titta på Mini-SATS.

Så nu har vi tittat på Mini-SATS. Vi kollade ingenting på gymmet. Jag vet hur gym ser ut och klockan var så mycket att de där ur personalen som släpar runt en på gymmet och pratar om hur fantastiska cyklarna och löpbanden är hade gått hem.

Mini-SATS var jättefint, vi fick komma in och titta fastän det var stängt. Gullefjunet var mycket upprörd när hon var tvungen att gå hem utan att få leka på Mini-SATS. Sen har hon sagt säkert tio gånger att hon “vill börja gå på Mini-SATS”.

Så nu blir det väl så att vi joinar Mini-SATS också kanske jag tränar någon gång på köpet. Det blir lättare att få ihop den ekonomiska kalkylen om man tänker i termer av att det kostar ca 150 spänn att gå på lekland. På lekland måste man springa runt och leka själv men på Mini-SATS får man barnpassning inkluderat i medlemspriset. Man kanske inte orkar åka och träna, men man orkar inte åka på lekland heller och då blir det lindrigare att åka till gymmet.

Just nu låter det här som en genomtänkt plan. Jag återkommer om några månader med en rapport.

2 thoughts on “Mini-SATS”

  1. Låter som ett trevligt ställe att åka till, ta med sig en bok och något att dricka och gömma sig bland träningsmaskinerna och få lite lugn och ro 😉

    1. Man kan göra som pensionärerna på StepIn på Furunäset gjorde och åka ett helt gäng och stå runt en träningscykel och prata i en timme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *