Mitt gym-medlemskap är väldigt dyrt

477 kr kostar det. I månaden!?! tänker ni förskräckt nu.

Nej det är väl klart att det inte kostar 477 kr i månaden att vara medlem på ett gym i Piteå. Det vore ju alldeles för dyrt i en småstad i Norrland. De skulle ju inte få några kunder om de tog så mycket betalt per månad. Step In / Sensia på Furu som jag går på är medlem hos tar 395 kr i månaden för ett normalt medlemskap.

Nej, det är PER GÅNG mitt gym-medlemsskap kostar 477 kr. Alltså om man inte är medlem och går dit och tränar kostar det 105 kr. Men för mig som har varit medlem i cirkus ett år har varje gym-besök kostat mig 477 kr. För jag betalar ju månadsavgift, men jag har inte ens varit där en gång i månaden. Då blir det så här sjukt dyrt per besök.

Det är ju inte heller så att jag går dit regelbundet, den tredje i varje månad eller något sådant. När jag först joinade gick jag jätteofta, typ varannan dag i två veckor eller något sånt. Sen fick jag ont i knät. Ni vet hur det är. Jag var tvungen vila ett tag. Sen fick jag mens, det känns ju helt fel att börja om och träna efter ett avbrott just när man har mens. Sen fortsatte det sådär. Varje gång jag kände att det var dags att komma igång med träningen igen fick jag mens.

Idag har jag i alla fall varit på gymmet för första gången på typ 8-9 månader. Om jag känner inspiration kanske jag berättar om denna upplevelse senare ikväll, eller imorgon, eller någon annan dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *