Någon kollar på rean som inte finns

Enligt Google Analytics är det en besökare i butiken just nu som tittar på reasidan. Detta förbryllar mig eftersom det inte pågår någon rea just nu, så rea-sidan är “dold” i butiken för tillfället. Tror jag, det är i alla fall meningen att den ska vara det. Så hur hittade besökaren in dit? Det känns som att det finns något med butiken som jag inte vet som jag behöver lära mig, jag får lov att dyka in i admin-sidorna och forska.

Imorgon ska vi ut och köra bil. Läsare som har hängt med ett tag vet att vi hade så här kul förra gången vi körde bil. Den här gången ska dottern dessutom med, och hon gillar inte att sitta fastspänd, så det blir säkert livat. Jag kan inte påstå att jag längtar, men vi ska bara till Umeå och 20 mil är ju en baggis jämfört med förra utflykten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *