Tänk om jag var One Size!

Nu är det reklampaus igen. Det betyder inte att ni ska gå och sätta på kaffe eller gå på toa. Meningen är att ni ska lyssna uppmärksamt och klicka på länkarna som jag lägger ut. Jag skall tom frångå principen att bara göra smygreklam för min egen butik.

Go attention är en webbutik som nyligen startats av två Piteå-tjejer som säljer tjejkläder, “en webbshop med härliga, annorlunda och trendiga kläder”.  

Målgruppen är nog tjejer som är lite yngre än mig för de flesta kläderna är coolare än vad jag är. Om jag drog på mig shortsen tex skulle folk peka efter mig på stan och viska grejor, inga snälla grejor. Men den blommiga klänningen som jag var sugen på tycker jag faktiskt att jag skulle kunna get away with. Så gammal är jag inte. Håll med nu.

Tyvärr fanns den bara i One size. Jag är också One size. Men inte samma One size som den klänningen tyvärr, jag har mätt och kollat.

Jag vill också påpeka att detta tips är helt osponsrat. Jag läste om butiken i lokalblaskan och tipsar om den för att jag själv vet hur svårt det är när man är nystartad webbutik och försöker sprida the word om att man finns. Som nystartad webbutik har man helt enkelt inte råd att ge bort kläder till alla som emailar och erbjuder sig att tipsa om butiken om de får gratis kläder.

Jag har alltså inte emailat dem och bett om kläder och de har inte emailat mig och erbjudit några kläder. Jag tipsar helt gratis. Bara för att jag är snäll. Just for the record alltså. Som en liten parentes kan jag också berätta att Cresent fortfarande inte har skickat någon cykel.

Go Attention har Midseason Sale 50% off och fri frakt under hela maj. Klicka in och kolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *