Något Telia-kanalpaket med OS i blir bra

Nu har Telia-Patricia från bredbandsavdelningen också anslutit till vår lilla Telia-grupp här på bloggen. Hon lovade att “se över det här med TVn” om jag fyllde i ett formulär och lämnade mer information.

Jag har fyllt i formuläret och berättat att det inte finns någon mer information än den jag redan har berättat om här på bloggen. Det är ju inte så att min Telia-TV har strulat för jag har ju inte Telias TV.

Det var bara mitt internet som strulade också bloggade jag och berättade om hur Telia-Erika hjälpte mig och sedan sa jag att jag gärna skulle ta lite gratis-TV i ett år som kompensation för att mitt internet var på vift i fyra dagar. Lägg till det som tack för den gratis PR de får när jag bloggar positivt om dem. Det vet ju regelbundna läsare att det är inte ofta jag sitter och häver ur mig positiva blogginlägg. Jag tycker att sånt är skittråkigt.

Som lite efterhands-bloggsponsring typ. Så när Patricia “tittar på det här med TVn” så hoppas jag att hon skakar fram något fint gratis-paket med OS i. Under normala omständigheter skulle jag ha sagt åt henne att skippa alla sportkanaler och lägga dit lite fler barnkanaler istället, men i år är det ju OS och OS är jag lite intresserad av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *