Hur blir det med gratis TV då?

Telia är väldigt duktiga på det här med att bevaka sociala medier må jag få säga. Så fort man skriver Telia kommer de och kollar vad man skrivit och sedan får man en trevlig kommentar.

Nästa gång jag får problem med bredbandet tror jag att jag hoppar över det där steget med att ringa till kundsupporten helt och hållet. Jag bara skriver “hallå Telia, be Erika ringa mig” här på bloggen så att det säger pling i deras sociala-medier-bevakningsverktyg också kommer de och kollar vad jag har skrivit. Också kan vi i kommentarsfältet bestämma en tid när det passar att Erika ringer mig. Det låter kanske svårt att blogga utan bredband men jag har ju en telefon att blogga från.

För er som inte läser kommentarerna här på bloggen kan jag ju berätta att Telia-Linda idag lämnade en kommentar och berättade att min hälsning till Telia-Erika hade framförts.

Det är ju bra. Men det jag undrar mest av allt är ju förstås om bredbandsavdelningen har återkommit med besked om min gratis-månad eller gratis TV i ett år?

De har nog bara väldigt mycket att göra just nu.

One thought on “Hur blir det med gratis TV då?”

 1. Hej Prinsessan på ärten!
  Jag heter Patricia Elsius och jobbar jag med på Telia, närmare bestämt på bredbandsavdelningen:)

  Kontakta mig med dina uppgifter via nedanstående länk så ser jag över det hela med tv:n.

  http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

  Ha det bra så länge!

  Vänliga hälsningar
  Patricia Elsius
  Telia Kundservice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *