Nej, jag sitter inte fast!

Ibland brukar jag spela ett spel på Facebook som heter Bubble Witch Saga. Man ska skjuta bubblor i bubblor så att de ramlar ner och om man tömmer taket och har tillräckligt med poäng så klarar man nivån.

I det här spelet är det med en oförskämd katt. Om man har en liten svacka och inte tar sig vidare till nästa nivå ett par gånger på raken så dyker katten upp och frågar “Are you stuck on level X?” Inte nog med det, sen föreslår katten att jag ska köpa nått “hjälpmedel” som lite extra bubblor eller ett spindelnät över kitteln.

Nej tack! Jag sitter inte fast, jag har bara lite motgångar! Jag tycker faktiskt att det är lite fräckt att skicka en katt att förolämpa mig just i det läget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *