Man vill ju hjälpa till

Jag fick ett email av Twitter. Jag undersökte nämligen detta email noggrant, utan att klicka på några länkar. Det verkade lite misstänksamt det här emailet förstår ni. Men när man hovrade över länkarna verkade alla gå till Twitters egna hemsida.

Ämnesraden var Uppdatering av Twitter och våra polycier.

Det var det här med polycierna som jag undrade över då alltså. Vad det är för något? Så jag googlade polycier. Google föreslår policier. Men det var ju inte det jag letade efter. Twitter har ju nya polycier. Det är ju polycier jag undrar över, inte policier. Jag kände helt enkelt inte att google gav mig svar på min fråga. Om google inte vet, VEM vet då?

Då kom jag på svaret. Det måste vara så att det här är ett fake-email. Man brukar kunna känna igen dem på dålig stavning. Så jag drog iväg en spam-rapport till Twitter.

Jag vill ju vara till nytta och hjälpa till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *