En cykel från Crescent

Nu är klockan tolv och då ska hela Sverige äta lunch. Så jag tänkte att jag skulle berätta något för er som ni kan läsa medan ni äter er matlåda framför datorn. Eller om ni ska gå och äta bricklunch på en skolmatsals-liknande restaurang så kan ni ju läsa på smartfånen medan era kollegor kollar sin Facebook, vädret eller sin aktieportfölj på sin telefon.

Jag är nu stolt ägare till en cykel. Fast jag har inte fått den gratis av Cresent fastän jag har bloggat om Cresent jättemånga gånger. Jag har BETALAT för den som någon annan vanlig konsument. Ja jag vet att det är dåligt. Jag som har en välbesökt, populär och aktiv blogg med läsare i alla åldrar över hela Sverige borde inte behöva betala för grejer själv. Det har jag lärt mig av andra bloggare som brukar skicka email till butiken och föreslå att jag ska skicka gratis kläder till dem. Ungefär som när man skickar kläder till Afrika för att man vill hjälpa människor i nöd.

Men det kom ingen cykel på posten så jag blev trött på att vänta och köpte en cykel istället. Men nu får det då minsann vara nog med länkar till Cresent – om ni klickar på någon av länkarna hamnar ni istället på någon av mina gamla blogginlägg om Cresent eller i min egen butik där jag inte säljer några cyklar.

Jag har inte sett cykeln än, posten levererade den hem till mina föräldrar. Jag ska gå och kika senare, om den är fin kanske jag lägger upp en bild. För jag förstår ju att ni vill se cykeln.

4 thoughts on “En cykel från Crescent”

  1. Inte fan visste jag att du ville ha en cykel…. Jag har en kärringhonda stående i bodan. Den hade jag kunnat sätta på bussen.

    1. Fakturan är inte betald ännu. Vi förhandlar fortfarande om villkoren, farsan har så höga mil-krav. Men Crescent har i alla fall inte betalt för den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *