Jag är ju avliden

När det ringer telefonförsäljare och frågar om de talar med mig brukar jag svara “nej hon avled tyvärr nyligen”. Det brukar alltid göra slut på den telefonförsäljningen på nolltid.

Men nyss ringde det någon som ville sälja något som jag inte ens hörde vad det var. När jag berättade för killen att “Victoria nyss avlidit” frågade han om han kunde prata med mig istället!

Hur okänsligt är inte det?!

2 thoughts on “Jag är ju avliden”

  1. wow, det är verkligen okänsligt, ibland är det otroligt vad telefonförsäljare försöker bara att sälja någon skit. om något okänt nummer ringer mig så svarar jag inte utan söka numret på webben, t. ex. på http://www.tellows.se/ jag är så trött på det hela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *