Ni är då dåliga på att hälsa på

Nu ni har jag en kopp med svart kaffe. Det tog mig bara tre dagar att bemästra kaffebryggaren. Jag tror att jag ska skriva in det på mitt CV som en merit. Folk som kan koka kaffe är eftertraktade på arbetsplatser har jag hört.

Jag har varit här på Tistel tre dagar den här veckan och ingen av er har tittat in och hälsat på. Det tycker jag är lite dåligt. Om det är så att ni har varit in och inte sagt något så har ni brutit mot det bloggsociala regelverket. Det är nämligen så att om man läser en blogg också besöker man stället som bloggskribenten tillfälligt tjänstgör på, kanske för att kolla hur tokan ser ut, då hör det till god ton att berätta att man läser bloggen. Sen kan man även säga att man tycker att bloggen är fantastiskt bra. Men beröm är bonus, det är helt valfritt. Några klagomål vill jag däremot inte ha. Det behöver ni inte komma hela vägen hit för att framföra. Sånt kan ni lämna i en kommentar.

Så nu tar jag till desperata metoder. Om ni kommer hit och hälsar på idag bjuder jag på kaffe. Kokat på fem mått kaffe till fyra koppar vatten. Det finns både mjölk och socker för er så är så lagda. Som ett litet bloggfika helt enkelt.

Utan fikabröd förstås för något sådant har jag inte. Om ni har krav på kanelbullar för att bevärdiga mig med ett besök får ni skriva det i kommentarerna så kanske jag ordnar det till en dag nästa vecka eftersom jag kanske ska vara här någon dag då också.

Ni får dock skynda er, jag stänger kl 13 idag. Porsnästorget i Norrfjärden var adressen om ni glömt den. Då ses vi snart då va?

Svart kaffe

3 thoughts on “Ni är då dåliga på att hälsa på”

  1. Skulle gärna ha tittat förbi på en kopp kaffe, fikabröd kunde jag ha tagit med eftersom jag har en 14-årig dotter som bakar jämt! Tistel låter som en spännande affär. Tyvärr är det lite långt för att titta förbi, bor ju i storstaden Sthlm. Men jag får besöka dig i tanken istället, trevlig lördag!

  2. Det är nog tyvärr liiite långt för mig med som bor i Skåne! Men lite fika hade ju inte varit helt fel…
    Jag har faktsikt haft bloggläsare (som jag inte känt sen innan) som kommit fram till mig och hejjat. Man blir inte liiiite mallig efter det. En skrev att hon sett mig men inte vågat gå fram. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *