Ni kan få köpa svägerskans soffa om ni vill

Jag förstår inte reglerna, men det är kul ändå.

SoffgruppNär svägerskan och svågern hörde att vi skulle flytta till Stockholm bestämde de sig också för att flytta dit så att de kan träffa gullefjunet och sitt barnbarn oftare. Eller så var de något med att de båda fått nya jobb i Stockholm.

I alla fall så ska de sälja en massa möbler så om ni behöver en soffgrupp (3a, 2a, 1a och fotpall) så är soffan som vi spelar kort på till salu. 3500 för hela soffgruppen är ju som fått. En barnbok om Babar gav svägerskan till gullefjunet. Men den var högre än den högsta hyllan i vår bokhylla så den smugglade jag ner i kartongen igen. Så den kan ni också få köpa om ni vill. Om ni skyndar er och hör av er kanske svägerskan inte ens märker att jag la tillbaka boken i lådan.

Köksbord och sex stolar i ek kan jag också erbjuda, säg bara till om ni vill se en bild. En jordfräs. Ett superfint inbundet komplett lexikon från slutet av 40-talet.

Ja, som ni hör finns det mesta. Om det är något annat ni behöver är det bara att säga till så kan jag titta mig omkring och se vad jag kan hitta. Men ni får skynda er för vi åker hem imorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *