Norrlandskaffe och Designerkaffe

Här sitter vi då och fikar. Den högra koppen med norrlandskaffe är min och den fancy designerkaffekoppen till vänster är makens.

Jag hade en sån där smart iPhone, men den var jag tvungen lämna tillbaka när jag slutade på jobbet, så nu har jag bara en simpel “gratis”-Nokia som knappt duger att prata i. Att ta foton och blogga från den går inte alls. Så jag drog med mig laptopen och systemkameran till stan. Bara för att ni ska få se kaffekoppen i realtid. Kom inte och säg att jag inte anstränger mig.

Innan fikat var vi på sångstund på Familjens Hus. Idag var det inte de vanliga Imse Vimse-sångerna utan helt andra sånger, jag kände inte igen en enda av dem. Jag upptäckte att barnsånger och dansbands-sånger måste vara skrivna från samma mall. En av låtarna idag hette ‘Jag spelar i ett babyband’. Med några små modifieringar i texten skulle låten ha platsat i Melodifestivalen. Åtminstone förr i tiden när Melodifestivalen i princip var ett förklätt Dansbands -SM.

Jag har shoppat också, här är påsen.

När jag kommer hem ska ni få se vad jag har köpt. Eftersom jag har släpat alla prylarna till stan skulle jag i och för sig lika gärna kunna visa nu. Men då blir det ju ingen cliffhanger, så ni får komma tillbaka senare.

Ni har ju tvätt-inlägget att se fram emot senare också. Har ni tipsat och tagit med era kompisar förresten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *