Påsens innehåll

Nu är jag hemma igen. Nu ska ni få se vad som fanns i påsen.

Till vänster en flaska mjäll-schampo. Jag har inte mjäll men det är inte tack vare schampot, jag har bara inte mjäll. Men jag har fett hår och schampot är bra mot det också. Det berättade en frissa för mig och jag trodde på henne och köpte det, och hon talade sanning. Det kostar många pengar men är drygt och funkar faktiskt så det är värt det. Kvalitet kostar som ni vet. Ni hittar det hos en frissa i er närhet.

I mitten ACOs special care tvål. Det köper jag för att det är bra för känslig och lättirriterad hud. Det har jag inte heller men jag köper ändå tvålen.

Längst till höger en dusch gel. Den har jag aldrig köpt förut. Jag köpte den idag för att den stod nära den andra tvålen och bad om att bli köpt och för att den luktar som en dröm av gröna frukter & mynta. De två sistnämnda hittar ni på en rikstäckande kedjebutik i er närhet.

Allra längst till vänster står en burk oregano. Den köpte jag inte idag, den står bara där för att jag inte har orkat plocka bort den ännu sedan jag åt varma mackor till lunch igår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *