Nu är sommaren slut

Jag vet inte hur det är där ni bor. Här i Piteåtrakten har vi hittills haft väder som en halvtaskig engelsk marsmåndad under hela juni.

Men nu är sommaren slut. Mina leverantörer har börjat skicka email om att snart stänger de orderböckerna för Vår/Sommar 12. Så nu är det bråttom om jag vill beställa några mer sommarkläder. Säger dom. Det kanske är sant också, för de senaste veckorna när jag har velat ta hem mer av något som håller på att ta slut så har det varit slutsålt. Och här sitter man fortfarande och väntar på sommaren.

Vad tycker ni? Ska vi bry oss om några mer sommarkläder? Jag lutar åt att vi skippar det.

Om ni som ska på Piteå Summer Games i helgen (fotbollscup för ungdommar) kommer till gamla Audiobutiken/gamla Wikstens på fredag (11-24) och lördag (11-16) och köper alla sommarkläder jag har i lager kanske jag tar hem något nytt/mer nästa vecka. Om det finns nått kvar då. Annars får ni lov att köpa vinterkläder från och med juli. Det går väl bra det också va?

EDIT: Jamen hallå, jag glömde ju en sak. Det är klart att vi ska ha en länk till Kidkit-butiken här också så att ni hittar dit ni ska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *