Vill ni höra om humlan?

Sedan mitt inlägg igår om att bloggen fått en knäpp har pottinlägget fått fler gillningar och det är någon som springer omkring och trycker gilla på andra random inlägg.

Jag misstänker att det är min vän C eller Suzy Q (som ni känner igen om ni brukar läsa kommentarerna) som vill höra om humlan och försöker lura mig att det är någon som bryr sig om den historien. För dem känner jag in real life och de vill garanterat höra om humlan.

Vi får se. Om pottinlägget, eller något annat inlägg som jag har lagt ner min själ och hjärta i (dvs inte tävlingsinläggen, de räknas inte), kommer upp i 10 gillningar kanske jag berättar om humlan.

Först ska jag dock berätta en potthistoria till. Om potträning och om pottboken som svärmor skickat. Men ni får vänta till senare. Jag måste först korrespondera med Skatteverket om moms. Egentligen har jag gett mig själv bloggförbud tills jag är klar med det. Jag återkommer när jag är klar, eller när jag drabbas av nästa uttråkningsanfall.

6 thoughts on “Vill ni höra om humlan?”

 1. Jag är faktiskt oskyldig, funderade naturligtvis på det (bara för att hjälpa dig att hitta buggen), men sedan upptäckte jag att DU randomgillade dina blogginlägg…

  Berätta nu om humlan, eller ska jag också tvingas aktivera mig? Det är väl därför man läser bloggar, för att leva sitt liv genom andra? (Djupt!)

  1. Jag blev inte nå klokare heller. Jag funderar på att annonsera efter en oavlönad tekniker som sköter allting under motorhuven…

 2. Den här läsaren svär sig faktiskt fri från detta – jag har inte slutat skratta åt det faktum att “Oprah Winfrey” re-tweetade inlägget om Makens köksäventyr. Oprah Winfrey? Jag döööör. Det var C. – garanterat!

  1. Jag var tvungen att söka på twitter för att kolla vad det var för en dåre… Du får verkligen allt bra, vinner super-najsa musmattor och blir retweetad globalt! Det här måste vara två av de verkliga höjdpunkterna i ditt liv!
   Hälsningar,
   den avundsjuka och missunnsamma

  2. Jag bara väntar på att Oprah ska ringa och fråga om jag vill vara med i hennes program (eller är det nedlagt) för att prata om mina problem med en make som aldrig lyssnar på mina goda råd. Sen när jag kommer dit kommer jag inte att få en syl i vädret för att hon ska berätta om sina erfarenheter av samma problem med en mycket värre make.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *