Oavlönat arbete erbjudes!

Hörni jag ligger efter med att lägga upp de nya kläderna från JoJo i butiken. Har spenderat halva natten på akuten igen, och därmed sovit ikapp på förmiddagen. Inte med en icke-sjukdom denna gången. Mamma som har haft en stroke tidigare och skall göra en ablation i början av maj hade kraftigt förmaksflimmer och vänster arm började domna bort. Nu för tiden lyssnar jag inte på nonsens om att “det kanske går över snart” från varken henne eller maken.

Hon är nu inlagd för observation och tester. Så min gratisarbetande assistent för morgondagens Tjejkväll är alltså sjukskriven så om det är någon som känner för att hoppa in är det bara att höra av er! Intresse för barnkläder meriterande. 10 minuters produktubildning erbjudes.

Så ni får hålla till godo med fler bilder medan jag jobbar ikapp. Body 3 pack från JoJo som finns i storlekarna 0-12 månader. Ni hittar dem här senare idag.

One thought on “Oavlönat arbete erbjudes!”

  1. Hoppas att det är ok med mamma Stenberg. Det är trist att vi börjar vara i den åldern när våra föräldrar börjar vara skröpliga. Synd att jag inte har tid att hjälpa dig. Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *