På nätet finns det alltid någon som vet

Cybervärlden är ju ett riktigt träsk där alla jordens avskum kan hitta sina gelikar. Men det finns ju också en massa smarta människor som vet saker också. Alla de som håller till på Fishgeeks tex, de vet ju en massa saker. Inom ett väldigt nischat område i och för sig, men om det är den nischen man behöver veta något inom så är det ju Fishgeeks man ska fråga. För de har svaret.

Samsung ringde minsann inte och berättade hur jag skulle återuppliva vår döda platta. De har saker att lära av Telia. Igår tröttnade jag på att vänta så jag frågade Google. Då upptäckte jag att det är många som haft samma problem med att plattan bara dör utan någon som helst varning innan.

Jag hittade ett tips om att man skulle koppla ihop plattan med datorn och hålla in power-knappen i 30 sekunder. Lät som värsta bluffen tyckte jag, men jag hade ju inget att förlora. Så jag gjorde det. Inte räknade sekunderna alltså, jag bara höll in knappen.

Plattan startade. Jag kände mig litegrann som Jesus. Halleluja, vi har platta igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *