Rörmokare ställer alltid upp!

Jag får då och då email från bloggare till mitt företag. De brukar vilja att jag ska ge dem gratis kläder. Då brukar de berätta litegrann för mig om hur framgångsrik deras blogg är. Det är många som beskriver sin blogg som “unik” och “varierad” och förklarar att därför blir deras blogg “aldrig tråkig”.

Av den här anledningen vet jag att det är viktigt om man har en blogg att den är “varierad”. Jag tror att det här betyder att man ska skriva om lite olika ämnen för att ingen ska bli uttråkad. Jag får i alla fall det intrycket från de här “unika varierade” bloggarna som brukar emaila mig. De brukar “variera” sina inlägg om barnkläder med inlägg om vuxenkläder och lite smink och någon prydnad de har köpt eller fått. Ibland när det blir riktigt wild and crazy på bloggen kan det vara med lite mat och ett glas vin.

Jag försöker också “variera” mig ibland. Därför brukar jag försöka övertala folk att vara med på bloggen på ett eller annat sätt. Jag letar alltid efter något scoop, att någon som aldrig förut har talat ut ska göra det på min blogg. När Jenny ställde upp och berättade om sitt supande var jag överlycklig. Då kände jag att min blogg var “varierad” och att Jenny hjälpte till att göra den “unik”.

Men oftast brukar det aldrig vara någon som vill vara med. “Nej, nej, det där är ingenting för mig” brukar jag få till svar. Eller så får jag inget svar alls. Sånt tycker jag är oartigt.

Jag såg tex ett foto på Facebook på en man som skottade snö med en snöslunga iklädd en mankini. Så jag messade och frågade om han kunde tänka sig att ge snöskottningstips till Stockholmare på bloggen. Inte ett knyst har jag fått till svar på det emailet. Man skulle ju kunna tro att en karl som har tillräckligt med humor för att posera på bild när han skottar snö i mankini skulle ställa upp. Men icket.

Mankini

Men rörmokare ställer alltid upp. Alltid. Jag har 100% success rate med rörmokare. Alla rörmokare jag har frågat om de kan ställa upp på en bloggintervju har svarat ja. Okej att Dalberg kanske inte är rörmokare, men han är i VVS-branschen.

Super Mario-rörmockaren från Hortlax Rör ni vet? Med Facebook-tävlingen. Jag mailade honom och frågade om han inte kunde vara med på bloggen. Vet ni vad han sa? Han sa ja. Rörmokare kan man fan lita på. Tur är ju det. Om det har fastnat skit i avloppet vill man ju ha att göra med folk som man kan lita på att de ställer upp när man behöver dem.

Jag drog iväg mina intervjufrågor till honom tidigare ikväll och nu väntar jag bara på svaren så att jag kan dela dem med er. Nu får ni hålla tummarna att han inte får kalla fötter och drar sig ur när han ser frågorna.

One thought on “Rörmokare ställer alltid upp!”

  1. En blogg ska alltid vara varierad men man ska försöka hålla sig till ämnet beroende på vad man skriver. Sedan kan man ha en vardagsblogg och då kan man ju skriva vad man vill. På tal om rörmokare så kan jag hålla med om att de alltid ställer upp. Hemma hos mig behövde jag hjälp av en rörmokare som kom redan dagen därpå. Och gjorde ett bra resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *