Dalberg-final

Jag börjar ha slut Dalberg-material så Temaveckan blir bara en arbetsvecka. Temaledigt i helgen. Men avslutningen på Dalberg-veckan är en riktig höjdpunkt. Dalberg himself, Mikael Dalberg ställer idag upp och svarar på några viktiga frågor.

  • Hur har Dalberg-veckan varit för Dalberg?

Det har varit omtumlande med så mycket uppmärksamhet.

  • Har du någon egen blogg?

Nej. Har inte tid att blogga faktiskt. Hinner knappt läsa andras heller. Fast jag måste erkänna att jag kollat in Prinsessan på Ärten lite extra under den här veckan. Tack för en rolig blogg.

  • Vem är din bästa kompis på Fejjan?

Hmmm… Svårt att säga någon som är bättre än någon annan, men jag tycker att det är lite speciellt roligt med de som bor längre bort. Att kunna hålla kontakten lite lättare och få en liten inblick i deras vardag. Tex min kusin i Stockholm.

  • Känner du honom/henne på riktigt också?

Ja

  • Hade du kunnat föreställa dig att det skulle bli ett sådant här intresse för den fin-fina musmattan och den supernajsa pennan?

Jag förstod tidigt att vår musmatta var en hett eftertraktad pryl på den öppna marknaden. Och när vi dessutom la till den super-najsa pennan så visste jag att vi hade en hit som skulle få många ”gilla”-markeringar.

  • Vad är senaste nytt inom VVS-utbildningsbranschen och vilken roll kommer Facebook att spela inom detta område?

Vi la tidigare ut en länk på vår Facebook-sida till en webbsida där man kan gå förberedande kurser inför Branschprov. På vår Facebook-sida försöker vi uppdatera med nyheter som kommer, främst från VVS-branschens Yrkesnämnd.

  • Har Dalberg några fler spännande Facebook-tävlingar planerade framöver?

Inte i dagsläget men man vet aldrig.

Missa nu inte chansen att vinna dessa coola prylar, dragning i Dalberg-tävlingen sker den sista maj. Ni hittar en lämplig länk i tidigare Dalberg-inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *