Så många goda nyheter på en gång

1) Det är fredag.

2) Jag fick ett textmeddelande av maken att han är hemma vid sex-halvsju. Ensamstående-föräldratillståndet är snart över.

3) Maken gjorde sin 6-månaders kontrollröntgen tidigare i veckan och när jag kom hem låg det ett brev i brevlådan som sa att maken fortfarande inte längre har cancer. Så nu behöver jag inte oroa mig för att bli ensamstående förälder på lång sikt heller. Inte förrän om sex månader när det är dags för nästa kontroll i alla fall.

Hur kan jag veta vad det stod i brevet om maken inte är hemma än kanske ni undrar. Jo för att jag bryter mot lagen om att man inte får öppna andras post och öppnar makens post. Han är helt införstådd med det. Hur skulle hans post annars bli öppnad? Själv är han helt ointresserad av post.

3 thoughts on “Så många goda nyheter på en gång”

  1. Punkt tre- heja så skönt!! Bland det bästa man kan läsa när man öppnar ett kuvert!! Nu hoppas jag bara att det dimper ner en punkt fyra innehållande en rejääääl penningsumma så att vi kan ta våra småtjejer och resa till nåt varmt land där vi blir bruna medan vi sippar på goda drycker och barnen leker i den grunda poolen bredvid våra vatten-över-poolkanten-blöta ben 😉 (ja jag vill ju såklart att ni vinner så äckligt mycket pengar att det inte ens märks när ni pröjsar våra biljetter oxå, hehe)

    1. Här hos oss dyker det bara upp en massa brev där det står skicka 389 kr hit och 1200 kr dit och det enda man får för pengarna är lite internet eller el…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *