Saker som hänt idag

  •  Jag har sparkat ut en hel stor korg med plastäpplen. Hur lyckades jag med det ville alla som var i butiken veta. Det var inte alls svårt. Jag skulle kliva över korgen och har en tung fot, så den tog i det översta äpplet. Men äpplet nöjde sig inte med att trilla ur korgen, det tog med sig alla andra äpplen också. Jag fattar inte vad äpplen har på golvet att göra.
  • Jag körde efter någon sorts sandningsbil på vägen hem. Jag tror i alla fall att det var en sandningsbil för det stod en gubbe och skottade på varningstriangeln. Jag är inte helt säker på vad de gjorde för de såg ut som att de kastade sand i diket. I fem mil kändes det i alla fall som jag fick ligga bakom den, men det är ju bara en mil från Pitsund och hem och bara enkelfil delar av den vägen, så det kan bara ha varit någon kilometer. Han körde i alla fall så sakta att min hastighetsmätare inte kunde visa hur sakta det gick eftersom den börjar på 20. Jag hade morsan och farsans bil som har automatlåda och automatlådan körde fortare än sandningsbilen helt av sig självt fastän jag inte hade foten på gasen. Jag fick ligga och bromsa för att inte köra in i häcken på honom. Jag var irriterad.
  • Jag har gjort ett julblomsterarrangemang. Ni ska få en steg-för-steg-guide imorgon. Med bild. Jag orkar inte just nu.
  • Det var det viktigaste. Om ni vill veta vad jag ätit idag se tidigare inlägg. Jag har lagt till en bild nu, som inte gick att ladda upp när jag var i butiken. Bilden bevisar att min mat saknade dressing. Bildbevis är viktigt om jag bestämmer mig för att stämma gatuköket för avsaknaden av dressing. Jag ska sova på saken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *