Saker vi inte gjort idag

Idag har vi inte åkt hundspann. För de hade ställt in hundspannet av någon okänd anledning.

Inte heller har vi åkt pulka på Vallsberget, för vi hade ingen pulka med oss. Vi brukar inte ta med oss pulkan när vi ska åka hundspann. Man kan inte hyra pulkor på Vallsberget bara så att ni vet. Så om ni åker till Valls för att kolla om man kan åka pulka för att ni inte fick åka hundspann ska ni se till att ha med er en egen pulka.

En sak som vi däremot har gjort idag är att handla mat. Fisk. Om skadeglädjen hade ett ansikte skulle skadeglädjen se ut som min make.

2 thoughts on “Saker vi inte gjort idag”

  1. Jag hittade ett recept på torskrygg hos http://monicalindgren.blogg.se/
    Det receptet kommer jag absolut att prova själv. Kanske något för er också?
    Fräste upp champinjoner och schalottenlök, saltade och pepprade både detta och fisken och lade fisken i botten på en ugnsform. På med svamp och lökröran, lite balsamico och lite riven ost. Lite grädde runt om och in i ugnen en stund på 200 grader!

  2. ‘Om skadeglädjen hade ett ansikte skulle skadeglädjen se ut som min make.’ Jag kan se det framför mig (jag kan se din min framför mig också)! Men tänk vad smart(are) du kommer att bli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *