Semester eller en bok?

Ska jag skriva ett till inlägg om att jag har semester nästa vecka eller ska jag åka och köpa en bok? Bara en arbetsdag och sen har jag semester i EN HEL vecka.

Jag hatar alla som har fyra veckor. För jag har bara en. Måste folk tjata om sin semester på Facebook dagarna i ända? Som att det på något sätt är intressant eller märkvärdigt att folk har fyra veckors semester. ALLA har fyra veckors semester – utom jag – så sluta tjata om det.

Jag åker och köper en bok också får vi se om jag återkommer och skriver ett jag-har-snart-semester-inlägg senare ikväll.

Vad gör ni på era fyra veckors semester förresten?

3 thoughts on “Semester eller en bok?”

  1. Jag ställer mig till din skara som hatar alla semesterfirare på Facebook! Jag har noll veckors semester. En “Föräldraledig veckan” i slutet av sommaren som inte räknas då jag måste plugga till en omtenta.
    Hoppas du får en skön semestervecka i alla fall, jag tycker att du ska köpa en bok, om inte annat kan du ju spara den till nästa gång du får semester! 🙂

  2. Du glömmer alla oss i England… Har aldrig hört talas om någon som haft 4 veckors semester i sträck här. Tror det bara kan hända om man får Garden Leave mellan jobb eller blir redundant.
    Men jag ska inte klaga. 4 dagar i maj följt av 6 dagar nu i slutet av juli är bra! Sen kanske en vecka ‘semester’ innan bebisen kommer.
    Åker förresten kanske en sväng till Piteå då jag kommer hem i slutet av månaden. Finns tydligen en bra möbelaffär där! Synd ni inte har längre semester 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *