Ser ni den stegrande hästen?

Ibland när vi sitter på balkongen så flyger det inte omkring några svalor och ser ut som att de är berusade. Då skulle man ju kunna tro att det är tråkigt att sitta på vår balkong.

Man har faktiskt inte roligare än vad man gör sig. Så då brukar vi sitta och titta på ett träd som ser ut som en stegrande häst. Ser ni den?

Fjärde trädet från höger om ni behöver hjälp. Men vi sitter ju inte bara där och glor på trädet i tystnad. För att göra det hela mer underhållande så har vi i flera veckor diskuterat exakt vart i byn det här trädet står.

Maken har sagt att det står precis bakom herrgården. Jag har sagt att det står mycket längre bort och uppe på högre höjd än vad herrgården gör.

Häromdagen letade jag reda på trädet för att ta en närmre bild. Utifall att ni inte skulle se vad jag menade med hästen. Så här ser trädet ut på lite närmare håll.

Så här lite närmare ser det kanske lite mer ut som en hund som står på bakbenen. Eller ett helt vanligt träd som har lite ojämna grenar. Speciellt om man bor i en storstad där det finns mycket aktiviteter att sysselsätta sig med, ser det kanske mest bara ut som ett ojämnt träd. Men om man sitter på vår balkong här i Norrland ser det ut som en häst eller en hund.

Om ni måste veta så står trädet precis bakom herrgården. Det har jag dock inte erkänt för makan så säg för guds skull inget till någon.

One thought on “Ser ni den stegrande hästen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *